Divizia USR

Divizia USR a companiei Electric Plus are in functiune doua linii de fabricatie, pentru usi sectionale si pentru rulouri de protectie a ferestrelor si usi rulou . Pentru aceste linii de fabricatie este utilizata o suprafata construita de peste 2500 mp.

Linia de fabricatie usi sectionale produce :

- Usi sectionale pentru garaje individuale;
- Usi sectionale pentru utilizare comerciala, cladiri publice, sau alte cai de circulatie de uz intensiv;
- Usi sectionale industriale, cu configuratii si alcatuire speciala, de dimensiuni mari sau regim de lucru greu;
- Linia de fabricatie rulouri produce :

Rulouri exterioare pentru ferestre , cu caseta aplicata sau suprapusa pe fereastra;
- Usi tip rulou pentru garaje individuale;
- Usi tip rulou pentru utilizari comerciale sau industriale;
- Capacitatea anuala de productie este de aprox 3000 unitati usi sectionale si 5000 unitati rulouri pentru ferestre.

Personalul implicat in aceasta unitate este de 20 persoane cu pregatire speciala;

Echipamentele folosite in liniile de productie ale acestei divizii sunt utilaje semiautomate realizate special pentru cerintele tehnologice specifice, astfel incat sa asigure cel mai bun nivel de calitate si productivitate;

Toate materialele si componentele folosite provin de la furnizori din UE, corespunzator celor mai inalte cerinte de calitate si performante tehnice la nivel international;

Complementar produselor proprii, sunt oferite accesorii de actionari electrice si automatizare de la unul din cei mai prestigiosi producatori europeni de specialitate : BENINCA (Italia), pentru care BARRIER ofera distributie si service in Romania.

Produsele diviziei sunt proiectate de specialistii BARRIER conform cerintelor clientilor in acord cu standardele si specificatiile CE, iar executia acestora se face sub o stricta verificare a calitatii in toate etapele de productie.

Livrarea produselor catre clientii nostri se face in timp record (in comparatie cu orice alt producator national) de la primirea comenzilor, in conditii de siguranta maxima a produselor expediate gratuit cu flota proprie de mijloace de transport special echipate.

BARRIER este unicul producator national care ofera un pachet complet de produse pentru inchiderea golurilor constructiilor : ferestre , usi de intrare, rulouri de protectie si usi de garaj, usi de mari dimensiuni pentru uz industrial si echipamente de automatizare pentru a usilor si portilor.