Actionari porti

Mecanisme pentru porti suspendate in consola

Daca doriti o solutie confortabila si moderna, usor de controlat si adaptabila oricarei situatii si oricarui stil arhitectonic Barrier va propune portile suspendate, mai rezistente si mai convenabile decat cele culisante. Mecanismul cu care aceastea sunt dotate permite actionarea portii fara sa atinga solul astfel ca aceasta nu este conditionata de conditiile meteorologice speciale cum ar fi inghetul, dezghetul sau stratul de zapada, de lungimea deschiderii sau de greutatea materialului.

In functie de dimensiuni, portile pot fi automatizate si actionate cu ajutorul unei telecomenzi, cartele de acces sau cartele de proximitate. Sistemele de automatizari sunt de asemenea prevazute cu un mecanism de deschidere in cazul intreruperii curentului si pot fi dotate optional cu acumulatori care sa asigure o mai mare independenta, chiar si in aceasta situatie.

In cazul in care deschiderea portilor nu este permisa de dimensiunile curtii, se pot realiza si porti culisante, astfel incat la deschiderea acesteia spatiul sa poata fi accesat complet.

Cele mai bune sisteme de automatizari pentru porti, bariere si usi de garaj

Barrier este partener cu furnizori de renume mondial, comercializand automatizari pentru toate tipurile de elemente de filtrare a accesului in parcari,curti sau garaje:
– automatizari pentru usi de garaj
– automatizari pentru porti culisante
– automatizari pentru porti batante
– automatizari pentru porti suspendate
– automatizari pentru bariere si sisteme de acces parcari cu plata
– automatizari pentru usi de aces in cladiri

Toate automatizarile pentru accesul auto au prevazuta deblocarea cu actionare manuala, in cazul lipsei sursei electrice.

Motoarele electro-mecanice nu necesita o intretinere speciala ci doar mentinerea unei curatenii normale a cailor de miscare.

Automatizarile si motoarele sunt special concepute pentru trafic intens, fiind deosebit de fiabile.